Contact Close

Nu ezitati sa ne contactati

office@tehnicavizuala.ro

0745 036943

Toate produsele

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Va multumim pentru increderea acordata produselor si serviciilor oferite de situl tehnicavizuala.ro

Dorim sa va asiguram ca tratam cu maxima seriozitate integritatea si confidentilitatea datelor dvs furnizate prin folosirea sitului nostru. Principiile care ne ghideaza in acest proces sunt: legalitate, echitate si transparenta. Totodata ne obligam ca vom colecta date minimale necesare fiecarui scop in parte.

 

I. Siteul tehnicavizuala.ro este proprietate a firmei 24 Evoness SRL, societate comerciala organizata pe baza legilor din Romania, avand sediul in Cluj Napoca, Str. Alverna nr.59/15, avand sediul ales pentru comunicare Strada Bega nr.6, Cluj Napoca, inregistrata la ONRC sub nr. J12/1371/2009, avand CUI RO25728965. Pentru intrebari, solicitari referitoare la prelucrare a datelor cu caracter personal puteti trimite email catre gdpr@tehnicavizuala.ro.

 

Care sunt datele cu caracter personal pe care le colectam? Datele dvs. pe care le colectam difera in functie de scopul pentru care le colectam.

a) Onorarea comenzilor

Pentru a putea onora comenzile dvs efectuate prin intermediul siteului nostru avem nevoie de numele, prenumele dvs., adresa de email, numarul de telefon, adresa de livrare, adresa de IP. Prelucram aceste date ca sa va putem identifica, livra produsele comandate si sa putem emite factura fiscala conform legilor in vigoare. Refuzul de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea onorarii comenzilor dvs.

Temeiul legal al prelucrarii in acest caz este cel contractual (art.6, lit.b din Regulament 679/2016).

 

b) Abonare la newslettere

In scopul da a va furniza informatii comerciale si de marketing prin newslettere prelucram urmatoarele date cu caracter personal: adresa de email, nume si prenume daca le furnizati la abonare (acestea din urma nefiind obligatorii pentru a va abona). Temeiul legal in acest caz este consimtamantul dvs. pe care il puteti retrage in orice moment si in mod gratuit. Mai mult de atat nu sunteti obligati sa va abonati la newslettere ca sa beneficiati de alte servicii ale noastre.

 

c) Acces in magazinul online, navigare pe site

In scopul de a va oferi un experiment cat mai placut in timpul petrecerii si navigarii pe siteul nostru vom colecta urmatoarele date cu caracter personal: adresa IP, data si ora intrarii pe site, URL-uri vizitate, timpul petrecut pe site, localitatea de unde accesati siteul, tipul de browser folosit, etc. Ca sa culegem aceste informatii siteul tehnicavizuala.ro foloseste cookie-uri proprii si cookie-uri adaugate de terti cum ar fi Google (Analytics, Search Console, Adsense ) Microsoft (Bing) şi de la furnizorul serverului pe care este gazduit site-ul tehnicavizuala.ro.

Temeiul legal al prelucrarii acestor date este consimtamantul dvs. (puteti sau nu fi de acord cu folosirea cooki-urilor) respectiv interesul legitim al firmei noastre (urmarim imbunatatirea serviciilor oferite prin acest site).

 

II. 24 Evoness SRL nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.tehnicavizuala.ro, cu exceptia angajatilor firmei si partenerilor contractuali care au calitatea de persoane imputernicite (pe baza de contract sau act aditional). Apelam la serviciile acestor persoane imputernicite pentru a ne executa obligatiile asumate in raport cu dvs. (de exemplu serviciile oferite de curieri pentru a va livra comenzile, servicii de contabilitate) sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a 24 Evoness SRL.

Vom apela insa doar la persoane imputernicite care ofera garanţii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerinţele prevazute in Regulamentul 679/2016 şi sa asigure protecţia drepturilor dvs.

Categorii de destinatari ai datelor dvs si datele pe care le transmite:

  • Firme de contabilitate: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email

  • Firme de curierat: nume, prenume, adresa, numar de telefon

  • Firme de avocatura: nume, prenume, adresa, numar telefon, adresa de email

  • Servicii de newsletter: adresa de email, nume si prenume

  • Servere email: adresa de email

  • Procesatori plati online: nume si prenume

  • Furnizori analiza trafic site: datele colectate automatic in timpul navigarii pe site

 

Datele pe care le colectam si prelucram le si pastram pe perioade diferite, in functie de scopul pentru care au fost colectate. Dupa expirarea perioadei respective, datele prelucrate vor fi distruse. Vor fi pastrate doar acele date cu caracter personal care fac parte din documente financiar-contabile pentru care legea prevede un termen de arhivare. Dupa acest termen vor fi distruse si datele impreuna cu documentele arhivate.

Cateva exemple:

a) Datele colectate pentru newsletter sunt pastrate pana la dezabonare, sau retragerea cansimtamantului acordat.

b) Datele colectate cu ocazia inregistrarii unei comenzi se pastreaza pe o perioada de 5 ani. In unele circumstante putem decide sa le pastram pe o perioada mai mare de pana la 10 ani sau pana la termenul legal de prescriptie

c) Datele cu caracter personal care sunt necesare completarii documentelor financiar-contabil (cum ar fi factura) se pastreaza pe o perioda de 10 ani conform legilatiei in vigoare privind arhivarea

documentelor financiar contabile (Ordin 2634/2015).

      1. III. Pe baza Regulamentului 679/2016 beneficiati de urmatoarele drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal:

dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective. Puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii.

dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal daca observati ca ele sunt inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal daca acestea sunt incomplete.

dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate. Avem obligatia de a sterge datele respective, atunci cand:

1. datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate

2. va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare

3. va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea

4. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

5. datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine firmei noastre in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane.

24 Evoness SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru

dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri:

1. contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;

2. prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

3. atunci cand nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

4. v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale firmei noastre prevaleaza asupra drepturilor dvs.

dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii. Aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la 24 Evoness SRL la alt operator indicat de dvs. atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Adresa ANSPDCP este anspdcp@dataprotection.ro.

dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

IV. Cum puteti exercita drepturiele dvs legate de prelucrarea datelor cu caracter personal?

Daca doriti sa beneficiati de oricare dintre drepturile mai sus enumerate trebuie sa ne contactati trimitand un email catre gdpr@tehnicavizuala.ro.

In situatia in care considerati ca drepturile dvs. Prevazute de regulamentul 679/2016 au fost incalcate aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Datele de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele: Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336; Telefon: +40.318.059.211/+40.318.059.212; Fax: +40.318.059.602; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro; Pagina web: www.dataprotection.ro.

 

CONFIDENTIALITATE

 

Tehnicavizuala.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de tehnicavizuala.ro numai in scopul declarat al acestui site, acela de comercializare. Informatiile de indentificare sunt necesare pentru emiterea facturilor si pentru livrarea produselor la domiciliu.

Comerciantul poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului tehnicavizuala.ro doar cu acordul cumparatorului si numai daca le furnizeaza in mod voluntar. Formularul de inregistrare din cadrul site-ului solicita informatii prin care cumparatorul poate fi identificat in timp ce navigheaza prin site, sau prin care poate fi contactat.

Comerciantul poate colecta si date anonime rezultate in urma navigarii cumparatorului prin site-ul tehnicavizuala.ro. Aceste date sunt transmise in mod involuntar de cumparator in urma accesarii anumitor pagini din cadrul site-ului tehnicavizuala.ro.

Comerciantul utilizeaza metode, proceduri de lucru si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal transmise voluntar sau nu in timpul utilizarii site-ului tehnicavizuala.ro.

Comerciantul poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti doar in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: operarea tranzactiilor cu carduri, intocmirea de documentatii pentru cumpararea in rate sau conformarea la rigorile legii. In aceste cazuri vor fi furnizate catre terti doar datele cu caracter personal necesare indeplinirii obiectului solicitat si vor intra sub influenta acordurilor de confidentialitate si securitate ale partenerilor nostrii.

Tehnicavizuala.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (Legea comertului electronic 365/2002 si Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta 130/2000) SC 24 Evoness Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este:

- reclama, marketing, publicitate
- statistica
- servicii de comunicatii electronice
- comerti on-line
- completare factura si livrare produse

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru facturarea si livrarii produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea procesarii comenzilor online.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC 24 Evoness Srl prin site-ul www.tehnicavizuala.ro?
DA/NU
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la firma noastra SC 24 Evoness Srl, Str Alverna Nr.59/15, Cluj Napoca.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

24 Evoness SRL ESTE OPERATOR DE DATE PERSONALE INREGISTRAT LA ANSPDCP SUB NR.30611!

 

Viziteaza site-ul TehnicaVizuala.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert
Copyright © 2018 tehnicavizuala.ro | Optimizare Seo si Creare website: www.okkwebmedia.ro